Profesionálna benzínová kosačka SABO 47-PRO VARIO | IBO.sk

Profesionálna benzínová kosačka SABO 47-PRO VARIO

Kód produktu: SA321520
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
1 999.00 € s DPH

Spoľahlivá a výkonná profesionálna SABO kosačka so zadným vyhadzovaním trávy, silným 4-taktným benzínovým OHC Yamaha motorom s výkonom 3,2 kW. Vysoký krútiaci moment a šírka záberu noža 47 cm. Je ako stvorená pre každodenné kosenie veľkých plôch s rozlohou cca 2500 m². Nastavenie výšky kosenia je možné v 7 rôznych polohách od 25 do 80 mm. Vysoká tráva a mierne členitý terén nie je pre túto kosačku ničím nezdolateľným. 65 litrový zberný kôš v spolupráci so systémom TurboStar zabezpečujú dokonalý zber pokosenej trávy. Mulčovanie, po výmene noža za mulčovaciu sadu, nie je pre profesionálnu kosačku SABO 47-PRO VARIO žiadny problém. Rukoväť je ľahko nastaviteľná podľa potrieb obsluhy. Motorová kosačka na trávu SABO 47-PRO VARIO je vybavená meniteľným pojazdom s rýchlosťou od 2,7 do 4,5 km/h. Tým pádom každodenné kosenie vysokej trávy na jeden krát bez toho, aby zostávali nejaké zvyšky na trávniku nie je žiadny problém.

Taktiež je VARIO výhodou aj pri kosení v miernom svahu, kde si nastavíte rýchlosť, ktorá vyhovuje Vám a nie kosačke. Vy musíte unaviť kosačku nie ona Vás. Kolieska kosačky  sú uložené vpredu v guličkových ložiskách a vzadu v klzných ložiskách vyrobených z bronzu. Palivová nádrž kosačky má objem 1,2 litra. Skelet tejto profi kosačky je vyrobený z hliníka a opláštený oceľovým pásom. Kosačka má hmotnosť 47,5 kg. Pre najväčší komfort a pohodlie pri kosení je kosačka vybavená antivibračným systémom AVS, ktorý tlmí chvenie a vibrácie. Výhoda napríklad pri vysýpaní koša alebo pri obchádzaní prekážok.

Šírka záberu noža: 47 cm

Motor, výkon: YAMAHA OHC, 3,2 kW, 4 T, 2800 U/min

Hlučnosť: 96 dB(A)

Odporúčaná plocha: 2500 m²

Nastavenie výšky kosenia: 7 polôh: 25 - 80 mm 

Systém TurboStar: Áno

Objem zberného koša: 65 litrov (súčasť balenia)

Mulčovacia sada a jej objednávacie číslo: Áno (nie je súčasť balenia) BSA631

Nastavenie rukoväte: Áno

BBC spojka: Nie

Pojazd: Variabilný 2,7 - 4,5 km/h

Uloženie kolies: Bronzové klzné, guličkové ložiská

Kosenie vysokej trávy v členitom teréne: Áno

Objem palivovej nádrže: 1,2 l

Material skeletu: Hliník opláštený oceľovým pásom

Výhody: Mulčovanie, prenosná, skladná

Hmotnosť: 47,5 kg

Recenzie produktu Profesionálna benzínová kosačka SABO 47-PRO VARIO

Anonym
výhoda a zároveň nevýhoda je že kosačka je veľmi ťažká kosí perfektne.cena
Dedo
K uplnej dokonalosti jej chyba BBC spojka - skoda, ze si vyrobca nerobi doslednejsi prieskum trhu. Velkost tejto kosacky pre jej rozmery a obratnost je hlavne optimalna do zahrad. Vyrobnu radu kosaciek 54 , ktoru vyrobca opatril uz s BBC spojkov pre pouzitie (napr. zahrady) nie je moc v hodna - pre jej velkost, vahu, tazkopadnost pohybu medzi stromami a krikmi . S radom 47 je radost pracovat.

Hore