Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50 | IBO.sk
Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50 Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50 1 Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50 2 Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50 3
Zľava 10%

Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50

Kategória: Puškohľady
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Rad puškohľadov MeoPro v sebe spája naozaj výnimočný pomer cena/výkon. Svojimi parametrami uspokojí začiatočníkov, ale aj skúsených a náročných strelcov. Pre svoju cenovú dostupnosť je nazývaný radom vstupným, kompromisy v optickej a mechanickej kvalite však nepripúšťa. Puškohľady MeoPro sú navrhnuté a skonštruované pre kvalitný a precízny výkon, a zároveň cenou nastavili latku najdostupnejším prémiovým radom jednopalcových puškohľadov na súčasnom trhu.

Lovci z celého sveta ocenia overené vlastnosti radu puškohľadov MeoPro, ktoré zahŕňajú kompaktné rozmery, elegantný vzhľad, preslávený optický výkon výrobkov Meopta. Všetky puškohľady rady MeoPro sú vodotesné, plnené ochrannou dusíkovou atmosférou a ich mechanická odolnosť umožňuje použitie na loveckých zbraniach všetkých kalibrov. Vyhovuje vysokým nárokom pri streľbe v náročných podmienkach aj za zníženej viditeľnosti. Jeho prednosťou je koliesko nastavenia paralaxy, ktoré umožňuje fixáciu zámerného obrazca na zameriavaný cieľ aj pri pohybe hlavy strelca, čo vedie k opakovateľným a vysoko presným výsledkom.

MeoBright 5501 - Všetky optické členy sú opatrené antireflexnými vrstvami MeoBright 5501 (MB-5501) aplikovanými pomocou špičkových technológií v odbore - depozície vrstiev pomocou iónov. Vrstvy zaisťujú mimoriadne hodnoty svetelnej priepustnosti puškohľadov (99,8% na šošovku, 92-95% u celého prístroja podľa modelu).

MeoShield - Vrstva aplikovaná pomocou iónov chráni vonkajšie povrchy šošoviek pred poškriabaním a oderom aj v extrémnych podmienkach. MeoShield spĺňa armádne požiadavky na odolnosť a tvrdosť povrchu.

Točítka rektifikácie MeoTrak II - Točítka rektifikácie MeoTrak II, ktoré sa dajú ovládať prstami, prinášajú presné krokové nastavenie po ¼ MOA (0,7cm / 100m) s vynikajúcou opakovateľnosťou, jedinečným rozsahom a špičkovou presnosťou. Hmatateľné a počuteľné záskoky zaisťujú presné nastavenie v poľných podmienkach.

MeoQuick - Rýchlo ostrenie MeoQuick umožňuje rýchle zaostrenie a poskytuje dostatočne široký rozsah pre prispôsobenie obrazu ľudskému oku.

Optické komponenty - Jednotlivé optické komponenty sú v Meopte vyrobené, starostlivo očistené, vyleštené a precízne zložené pre špičkový výkon.

Nastavenie paralaxy - Točidlo nastavenia paralaxy na stredovej kocke umožňuje nastaviť paralaxu v rozsahu od 46 m (50 yd) do nekonečna, čo zaisťuje presnú streľbu aj na dlhú vzdialenosť

Prevracacia sústava - Vyvinutá pre maximálnu odolnosť proti spätným rázom aj zo zbraní veľkých kalibrov. Výsledkom je opakovateľná presnosť a stálosť zámerného bodu.

Hliníkový tubus 25,4 mm - Jednodielny tubus z ľahkých hliníkových zliatin používaných v leteckom priemysle, odolný a pevný, zaručujúci dlhú životnosť. Je vybavený špeciálnou eloxovou povrchovou úpravou odolnou proti oteru. Čierny matný povrch eliminuje odlesky.

Vodotesný - Všetky puškohľady sú 100% vodotesné, ponorné a sú plne chránené proti vlhkosti, dažďu a snehu.

Plnené dusíkom - Všetky puškohľady sú hermeticky uzavreté, plnené inertným plynom, čo 100% zabraňuje vnútornému roseniu.

Nárazuvzdorný - Mechanická konštrukcia puškohľadu zaisťuje maximálnu odolnosť proti nárazom, sú teda vhodné pre všetky bežné kalibre a typy zbraní.

30 ročná predĺžená záruka - Všetky lovecké puškohľady Meostar majú po registrácii produktu 30 ročnú predĺženú záruku.

 

Technická špecifikácia:

Zväčšenie: 3 - 9 x
Optický priemer objektívu: 50 mm
Rozmer hlavného tubusu: 25,4 mm
Priemer výstupnej pupily: 11,4 - 5,6 mm
Vzdialenosť výstupnej pupily: 90 mm
Zorné pole: 7,14 - 2,46 °
Zorné pole: 11,9 - 3,8 m / 100 m
Poloha zámerného obrazca: 2
Dioptrický rozsah okuláru: -3 - 2
Svetelná priepustnosť denná - typická: 92 %
Rektifikačný krok: 0,7 cm / 100 m
Rektifikačný rozsah: 77 MOA
Korekcia paralaxy: Nie
Hmotnosť: 545 g
A: 356 mm
B: 142 mm
C: 49 mm
D: 61 mm
E: 57 mm
F: 45 mm
G: 25,4 mm
H: 122 mm
K: 92 mm

Recenzie produktu Puškohľad Meopta MeoPro 3-9x50

Hore