Ručný postrekovač STIHL SG 11 PLUS | IBO.sk

Ručný postrekovač STIHL SG 11 PLUS

Kód produktu: 4255 019 4912
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
29.90 € s DPH

Ručný postrekovač STIHL SG 11 PLUS so špeciálnym tesnením EPDM na súkromné práce môžete okrem účinnej ochrany rastlín použiť aj na aplikáciu čistiacich prostriedkov a rozpúšťadiel v rozsahu PH 7-14 v domácnosti a záhrade.

Ľahký a ergonomicky tvarovaný postrekovač STIHL SG 11 PLUS má hladko pracujúce čerpadlo, ktoré môžete ovládať jednou rukou. Nádrž na postrekový prostriedok s objemom 1,5 litra je priehľadná s ľahko čitateľnou stupnicou kvapaliny. Štandardne dodávaná dutá kužeľová tryska postrekovača STIHL SG 11 PLUS umožňuje presné nanášanie kvapaliny na požadované použitie. To je dôležité najmä pri ochrane pred škodcami, aby nedošlo k poškodeniu iných rastlín.

Ručný postrekovač má tiež nastaviteľnú trysku. To podporuje prácu s čistiacimi prostriedkami a rozpúšťadlami, ako je napríklad špeciálny čistiaci prostriedok STIHL Varioclean, SuperClean či CP 200. Čerpadlo má tiež špeciálny ochranný prvok pre dlhú životnosť. Bezpečnostný ventil pripevnený na veku vás ochráni v prípade pretlaku v tlakovom postrekovači, pretože pred otvorením zabezpečí vypustenie tlaku. Tlakový postrekovač STIHL SG 11 PLUS môžete voliteľne doplniť súpravou trysiek STIHL alebo predlžovacou trubicou STIHL na špeciálne použitie.

  • Ručný postrekovač pre dom a záhradu
  • Bezpečnostný ventil na ochranu pred pretlakom
  • Jednoduché ovládanie jednou rukou
  • Objem nádrže: 1,5l
  • Hmotnosť: 0,46 kg

Recenzie produktu Ručný postrekovač STIHL SG 11 PLUS

Hore