Stroj na zárezové pokladanie kábla ELIET Edge Styler PRO PLUS | IBO.sk

Stroj na zárezové pokladanie kábla ELIET Edge Styler PRO PLUS

Kód produktu: MA 022 021 203
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
3 479.00 € s DPH

Edge Styler PRO PLUS je výkonný stroj ako stvorený na zárezové pokladanie káblov pre robotické kosačky. S vysokými nárokmi, ktoré sa kladú na robotické kosačky sa zvyšujú taktiež aj nároky pre prípravu plochy, čiže ohraničenie pracovného priestoru kosenia. Bez dôkladnej inštalácie kábla nemusí byť funkcia robotickej kosačky taká, ako má byť a môže tak množstvo zákazníkov odradiť. Vďaka špeciálne vyvinutému tvaru noža pre pokladanie káblov, uchytenia cievky a systému odvíjania z cievky, môže tento mobilný stroj v jednej pracovnej operácii položiť kábel do bezpečnej hĺbky. Tento šikovný stroj ponúka veľmi atraktívnu cenu vzhľadom k výkonu, rýchlosti, bezpečnosti, jednoduchosti, jednoduchej obsluhe a údržbe.

Pracovný princíp – Kmitajúci nôž v pozdĺžnom smere je základným princípom uloženia kábla do zeme až do hĺbky 50 mm. Maximálny priemer kábla je 4 mm.

Uchytenie káblovej cievky - Stroj je vybavený držiakom cievky, ktorý je univerzálne nastaviteľný a preto ho možno použiť pre všetky rozmery cievok výrobcov uvedených nižšie v popise.

Ovládanie pojazdu – Stroj je vybavený pojazdom, ktorý vtláča kmitavý nôž vpred a pomáha znásobiť rýchlosť zarezávania.

Ideálna hĺbka zárezu – Špeciálne vyvinutá nôž vyreže takmer neviditeľnú drážku bez toho, aby poškodil povrch trávnika. Kábel je vedený trubicou v noži a je vpravený do hĺbky približne 5 cm, čo je ideálna hĺbka pre prevádzku robotických kosačiek. Vďaka tejto hĺbke uloženia sa kedykoľvek v budúcnosti môže vykonávať vertikutácia či odsev.

Prehľadné pracovisko – Nôž, ktorý zarezáva kábel pod povrch, je umiestnený na strane stroja, kde môže byť ľahko kontrolovaný obsluhou. Taktiež umožňuje väčšie manévrovacie možnosti.

Navádzač – Nastaviteľná vodiaca tyč je šikovný a čas šetriaci nástroj, ktorý umožňuje obsluhe položiť kábel v dostatočnej vzdialenosti od okraja trávnika či prekážok.

Viacúčelovosť – Edge Styler PRO PLUS poskytuje väčšie možnosti ako bežný orezávač. Zvlášť na jar, kedy každý trávnik vyžaduje intenzívnejšiu starostlivosť. Okrem údržby a obnovy okrajov trávnikov je ideálny v ťažších úlohách, ako napríklad hĺbenie plytkých drážok, obrývanie okrajov trávnika – dlažba, trávnik – mulčovacia plocha a pod.

ELIET EDGE STYLER PRO PLUS je určený pre pokladanie káblov týchto výrobcov robotických kosačiek: Stiga, Wiper, Ambrogio, Robomow, Husqvarna Automowe, Belrobotics, Lizadr, iMow (Viking), John Deere, Alko, Stiga, Wolf, ET – Mower (Etesia), Honda a ďalšie.

Parametre:

Motor, výkon: Honda GX120, 4.0 HP

Hrúbka noža: 3 mm

Rýchlosť kmitov noža: 1000 kmitov/min.

Pohon noža: V závislosti od typu noža

Pojazdová rýchlosť: 0,9 km/hod.

Pojazdové hnacie koleso: 260 x 100 mm

Hmotnosť: 94 kg

Recenzie produktu Stroj na zárezové pokladanie kábla ELIET Edge Styler PRO PLUS

Hore