Termovízny monokulár Armasight PROMETHEUS C 336 2-8x25 60Hz | IBO.sk
Top kvalita
Mega výkon

Termovízny monokulár Armasight PROMETHEUS C 336 2-8x25 60Hz

Kategória: Termovízie
Kód produktu: TAT176MN2SPRKBL
Záručná doba: 3 roky
Dostupnosť: Dostupný
2 550.00 € s DPH
  • Robustná konštrukcia vystužená sklenenými vláknami
  • Teplotný snímač Tau-2 17 μm
  • Farebný displej s rozlíšením 640x480px
  • Jednoduché a intuitívne užívateľské rozhranie
  • Jednoduché ovládanie pomocou 3 tlačidiel
  • Farebné a čiernobiele palety
  • Digitálny zoom až 8x

Armasight Prometheus-C je najnovší a technologicky najpokročilejší termovízny monokulárny systém pre poľovníctvo, bezpečnostné zložky, policajné a vojenské trhy. Prometheus-C je, nechladený, termovízny, špeciálny vreckový teplotný snímač určený pre denné a nočné zábery. Nová generácia termovízií Armasight z radu Prometheus ponúka oproti predchádzajúcej verzií vyššiu obnovovaciu frekvenciu a to až 60Hz. Vyššia obnovovacia frekvencia zabezpečí dokonale plynulý obraz, vyššiu ostrosť a zážitok z pozorovania. Obraz má tak plynulý chod a to aj pri použití 8 - násobného zoomu. Prometheus-C je založený na jadre mikrobolometra FLIR Tau 2 VOx. Technológia termálneho zobrazovania umožňuje detegovať ciele  či už sneží je hmla, prší, alebo je hlboká noc. Prometheus-C preukazuje svoju prevádzkovú flexibilitu pri všetkých poveternostných podmienkach. Termovízia Armasight je vybavená nechladeným, bezúdržbovým, mikrobolometrovým detektorom. Takže poskytuje ostré teplotné snímky vo dne ale aj v noci. Prezriete si ich v LCD hľadáčiku s rozlíšením 640x480 pixelov. Všetky termovízne kamery Armasight sú vybavené pokročilým vnútorným kamerovým softvérom, ktorý poskytuje ostrý obraz bez nutnosti ďalšej úpravy užívateľom. Verzia Prometheus C disponuje 8-násobným digitálnym zoom-om, vďaka čomu si aj vzdialenejšie objekty viete priblížiť. Termovízia Armasight vás jednoducho uchváti vo všetkých smeroch.

Armasight poskytuje platforme Prometheus-C množstvo softvérových funkcií na prispôsobenie obrazu optimálnym požiadavkám, ktoré vyžaduje daná situácia. Pomocou multipólového konektora môže operátor nahrávať video pomocou digitálneho videorekordéra Armasight (DVR) alebo zvýšiť životnosť batérie pripojením na externé batérie.

Exkluzívne u nás dostanete 10-ročnú záruku na mikrobolometer a 3 roky záruku na ostatné časti zariadenia (okrem batérie).

Technická špecifikácia:

Frekvencia: 60 Hz
Rozlíšenie čipu: 336 x 256
Rozlíšenie displeja: 640 x 480
Jas displeja: nastaviteľných 8 stupňov
Spúšťací čas: menej ako 3 sek
Digitálny zoom: 1x 2x 4x
Zväčšenie: 1:1
Zorné pole: 13° x 10°
Ostriaca vzdialenosť: 0,25 m až nekonečno
Ohnisková vzdialenosť: 25 mm
Hmotnosť: 400 g
Napájanie: 2x CR123 3V

Obsah balenia:

1x Termovízia Armasight Prometheus C 336
1x Prepravné puzdro
1x Čistiaca handrička na optiku
1x Video kábel
1x Návod na použitie

Recenzie produktu Termovízny monokulár Armasight PROMETHEUS C 336 2-8x25 60Hz

Hore